schmici.com Csak az vesztes aki feladja! Én HARCOS VAGYOK!

Hogy képzelem el magam öregen 17/30

Nagyon nehéz kérdés számomra, hogy hogy képzelem el magam örökre….  Egyszerűen annyi minden változott már az életemben, hogy sokszor nem tudom, hogy mi lesz később. Az egészségről gyerekkoromban el se tudtam képzelni, hogy lehet másként, viszont ma már látom, hogy a felnőttkor hoz változásokat. Ez a változások nem mindig valós problémák vagy nem tartanak ki sokáig, de azért hosszú távon kihatással lesznek. Sokszor gondolkodtam azon, hogy külföldön szeretnék élni egy tengerparton, ma már az is jó lenne, de mára már nem vonz annyira a külföldi lét, inkább utazgatnék, de itthon élnék hosszú távon és szívesen laknék a Balaton vagy a Velencei tó partján. Így fog-e történni? Nem tudom, de ez egy álmom (jelenleg).

Öreg koromra szeretnék tényleg valami olyan dologgal foglalkozni ami nagyon érdekel és a hobbimként keresni vele pénzt vagy csak hobbiként megélni. Fontosnak tartom, hogy a barátaimmal meglegyen a jó kapcsolat. Mert sokszor a barátok teszik színessé a hétköznapokat és nagyon sokat köszönhettem nekik.

Sajnos most valahogy nincs meg az ihhlet ahhoz, hogy szépnek elképzeljem az öregkort és azon agyaljak, hogy milyen jó lesz majd. Vanna olyan dolgok amikre vágyok, ahogy írtam is, de  túl sok dolog van ami instabil az életben és ezért nem tudom, hogy hol kötök ki. Talán ez most egy nyitott kérdés marad és egyszer később tudok rá válaszolni. Remélem.