schmici.com Csak az vesztes aki feladja! Én HARCOS VAGYOK!

3 legjobb pillanat 18/30

3 olyan pillanatról írnék ami még régen történt és sokszor szívesen gondolok rájuk vissza. Nem azért írok régi dolgokat, mert nem lennének most jó pillanataim, hanem mert ezek már elveszőben vannak az agyamban és úgy gondolom, hogy ez jó módja lehet annak, hogy egy életre megőrizzem a gondolataimban.

1. A legszebb hóesés… Egyszer mikor még az Alcoa-ban dolgoztam és már befutott voltam akkor volt, hogy már sötétben mentem haza (bár lehet, hogy nem volt későn, csak korán sötétedett) és esett a hó. A bejáratnál a nagy lámpák és reflektorok világították meg az utat kifelé a cégtől és a hó eszméletlen nagy pelyhekben esett. Valahogy kimondhatatlan az amit akkor láttam; olyan volt, mint valami lassított felvétel ami csak történik és az idő megáll. Azért is jelent ez nekem sokat, mert ez tényleg olyan filmbeli jelenet volt és akkor még talán nyugisabban éltem.

2. Velence. Egyszer a Juditék nyaralójában voltunk, mikor már befejeztem a sulit és felvettek az Alcoa-hoz. Ekkor tudtam már, hogy lesz munkám és hosszú távon vihetem valamire. Ekkor valami székben vagy nyugágyon voltam az udvaron, sütött a nap és tudtam, hogy minden rendben lesz az életben, mert most már irányban vagyok és letettem azokat az alapköveket amelyekre szükségem lesz. Na mára ezek az alapkövek már megdőltek és sok minden változott, de ez akkor és ott nagyon jó volt.

3. Telihold Monaco-ban. Egyszer mikor Spanyolországba mentem nyaralni bussal akkor a tengerparton végigbuszozva láttam a teliholdoat úgy, hogy a fehér hold az egész tengert befehérítette, olyan volt az egész, mintha felkapcsolták volna a villanyt az éjszakában. Hihetetlen természeti jelenség volt, amit én kb 3 percig láttam, de sose felejtem. Ez az egyetlen szép emlékem arról a nyaralásról.