schmici.com Csak az vesztes aki feladja! Én HARCOS VAGYOK!

Legyél boldog ameddig csak lehet

Tegnap láttam egy részt az Így jártam anyátokkal sorozatból és abban volt egy szakítós rész amiben azért mentek szét, mert tudták, hogy távol fognak élni egymástól, de minden pillanatot kihasználtak, hogy addig együttlegyenek, amíg csak lehet. Valami féllábú morbid dologgal példálóztak, de a lényeg az volt az egészben, hogy ez is azt sugallta, hogy minden pillanatot ki kell használni a boldogságra. Szóval, ha csak egy hétfői nap van akkor is kell találni olyan dolgot amiért boldogok lehetünk és ha még van is probléma akkor is meg kell látni a jó dolgokat.

Nekem ez nem mindig megy, szükségem van a sikerre is, de mivel egy ideje jól alakulnak a dolgok ezért könnyebben vagyok nyugodt is, de a fenti jelenetre gondolva tényleg megnyílik minden lehetőség az életben, csak boldognak kell lenni.

Még valami ami fontos. Szükségesnek tartom, hogy rendszeresen számot vessek életemmel és az elért eredményekkel, mert így észrevetetem magammal, hogy milyen sokmindent elértem. Még valami amit nem szabad elfelejteni. NE LEGYEN ELVÁRÁS A LEHETŐSÉGEKBŐL! 🙂