schmici.com Csak az vesztes aki feladja! Én HARCOS VAGYOK!

Brutális vasárnap

Az ember (még az én koromban) szeret vasárnap pihenni. Próbálja kerülni az elfoglaltságokat és kikapcsolódni, hogy hétfőn tényleg azt érezze, hogy feltöltődött. Ugye, ha szombaton berúgunk és vasárnap pihenünk akkor feltöltődünk, viszont, ha szombaton pihenünk és vasárnap rúgúnk be akkor hétfőre nem az marad meg, hogy de jót pihentünk. Na ennek okán vasárnap szoktunk főzni, filmeket nézni és lazítani.

Ma este is így volt. Néztünk egy Bruce Willis filmet a RED-et.

Itt egy kicsit mellékvágányra terelném a szót. Mucikával nagyon jól megértjük egymást és 99%-ban ugyanúgy vélekedünk filmekről (legalábbis a nagyon szarokról).

Szeretem Bruce Willis bizonyos filmjeit. Pl a Die Hard 3 az egyik kedvencem, ugyanúgy ahogy Kölyök is. De azért már én is unom, hogy mindig kiégett zsarut játszik.

A RED-ben is így volt. Életem top 10 legaszarabb filmjében van… és Mucika nem szólt, hogy hagyjuk abba (ezt én többször is megtettem :)).

Sok mélypont volt a filmben, de a kivénhedt zsaru Burce Willis-ből a következő jelenet végére végleg elegem lett (Mucika lelkesen nézte végig a filmet). 🙂