schmici.com Csak az vesztes aki feladja! Én HARCOS VAGYOK!

Szerencse nem létezik! Ha teszel érte, akkor megtörténik, amire vágysz!

2015 december 20.-a óta szeretnék újra találkozni Szabó Péterrel. Voltam egy könyvbemutatón, hogy ahol ő volt az egyik író. A cél pusztán annyi, hogy addig is pozitív emberek között legyen az ember és ha lehet közelebbi, baráti kapcsolat legyen Szabó Péterrel. Sok dolga van, néha kicsit felszínesnek tűnhet stb.stb. szóval nem könnyű, de érthető, hogy miért nem könnyű.

Mégis hogy oldja meg ezt az élet, ha Szabó Péterrel szeretnél időt tölteni?

Ha pozitív emberekkel akarsz lenni, akkor elmész a könyvbemutatóra (bár a könyvet már kiolvastad). Ha elmész, akkor hasznosan töltöd az időd és ha kérdésed van, akkor van benned annyi kiállás, hogy fel is teszed a kérdésed. Ha meg feltetted a kérdésed, akkor lehet, hogy az előadás után egy hozzád hasonló pozitív ember (aki majdnem, hogy véletlenül van ott annyit dolgozik külföldön), hívjuk E-nek, odamegy hozzád, hogy nagyon szimpatikus voltál neki. Örülök neki E, akkor majd egyszer dumáljunk. Kölcsönös névjegykártya csere. Amit ígérsz megteszed. Hívod E-t néhány hét múlva.

Nem mellesleg az előadáson szó van egy profi előadó képző tréningről ahova lehet menni. Erre mindig is szükségem volt. Dobjuk be a cégnél. Ohhh jeee, kapott a főnök az ötleten, sőt jön az egész vezetői gárda! Szuper! 🙂 A tréningen is, kiadsz mindent magadból, a legjobbat akarod hozni, mikor észreveszed, hogy vannak itt más nagyon pozitív emberek, ezek közül É-nek, mondod, hogy nagyon szimpatikus, mi lenne ha egyszer meginnánk egy kávét. A 2 napos tréning után abban maradtok É-vel, hogy folyt. köv. A megbeszéltek szerint keresed és hívod, hogy akkor találkozzunk. Időpont fixálva.

Közben E-vel találkozol egy ebédre. Szimpatikus, normális, kiegyensúlyozott, boldog, sikeres ember. Király! Ilyen emberek kellenek körém! Már megérte az az egy kérdés a könyvbemutatón (amúgy is, de így még jobban). E-vel megbeszélitek, hogy ő most kimegy külföldre, de folyt. köv.

Közben É megkérdezi, hogy van-e kedved egy Szabó Péter előadásra menni ami Szlovákiában lesz az alapítványuknál. Nomeg, ha már ez érdekel, akkor egy vezetői coaching-ra is elhívna Bécsbe. Kicsit necces megoldani, de majd meglátjuk. Nagyon szeretnék menni, de még nem mondom fixre.

Ezután egy régi ismerős, akinek szintén tolom a „Szabó Péter igét”, hívjuk A-nak elmesél egy sztorit, aminek a lényege, hogy olyan dolgot vállalt be amit alapból nem tett volna meg és az egész csak az ő hasznára szolgál, így megteszi. Isteni szikra és felismerés… Én miért is gondolkodok É felajánlásán??? Tárcsázzuk É-t. Megyek-megyek-megyek!

Közben E barátunk végre ismét itthon, folytassuk az ismerkedést. Az ebéd során szóba kerül, hogy megyek Szabó Péter előadásra. Húúú, de jó lenne menni. Ebéd után, hívjuk É-t. Mehetünk ketten?! É: Persze gyertek! E-vel is fixálod! Irány az előadás!!!

E-vel mivel kb azonos irányból mentek megbeszélitek, hogy találkoztok félúton. Benzinkúton leparkolsz, E dugóba kerül, így vársz egy kicsit. Kocsi rendberak, vegyünk egy vizet. Mész a bolt felé, egyszercsak Szabó Péter tankolja az autóját!!!

Nem tudom észrevetted-e, hogy mennyi lehetőségem lett volna azt mondani, hogy máshogy döntök a történet során! Ha pedig így lett volna, akkor soha nem jutok el idáig. Köszönsz Péternek és a barátjának, bemutatkoztok, megállapítod, hogy még az is megtisztelő, hogy tankolni láthatod és hagyod had élje az életét! 🙂

Megérkezik E, irány az előadás. É-vel ott találkozunk, akiről kiderül, hogy az egyik főszervező. Az előadás alatt meredten figyelsz, a poénokat már ismered, csak az erőt akarod magadba szívni! Az előadás után É és további főszervezők mondják, hogy ugyanmár akkor menjünk le mi is velük mert lesz egy kis „utózönge” még egy különteremben. Go-go-go!!! 🙂 Egyszercsak ot vagy kb egy tucat emberrel és Szabó Péterrel „bambizol” (ami víz volt). Ő megjegyzi, hogy látott végig az előadáson, hogy vágtam a poénokat, mert mindenki röhögött csak én nem (persze azért mert már kiröhögtem magam sokszor a poénokon). Ez maga a megtiszteltetés!

Távozáskor megköszönöd É-nek és az összes szervezőnek a lehetőséget és este még hazafelé E-vel a fejlődési lehetőségekről beszélgettek! Feltöltődve, boldogan érsz haza. 🙂

Igaz ez még nem egy ebéd Szabó Péterrel (amit továbbra is nagyon szeretnék), de egy lépés afelé!:)

Szóval akkor megéri tenni a céljaidért vagy megéri tenni a céljaidért??? 🙂