schmici.com Csak az vesztes aki feladja! Én HARCOS VAGYOK!

Hány életem van?

Az elmúlt időben megint eléggé kezdenek elfajulni a dolgok… Persze szerencsémre továbbra sincs komoly egészségügyi gond, de kezdem azt érezni, hogy nincs irány az életcélok kapcsán vagy legalábbis lehet, hogy ezek nem tiszták. Azt gondolná az ember, hogy ha van egy munkahelye az örökre elég lesz. Viszont ha az ember mindent megtesz azért a helyért és közben / végül a hely úgy alakítja a sztorit, hogy Te legyél a legfontosabb, de annyira még véletlenül se, hogy értéket tudj teremteni, akkor elkezdesz gondolkodni, hogy mégis mit csinálok rosszul.

Ez utána elkezd frusztrálni, mert ugye az lenne a célom, hogy a legjobbat adjam magamból és ezért végül 12 órát dolgozhatnék naponta + hétvégén is… a végén pedig annyit kapsz vissza, hogy miért is akarsz leadni a dolgaidból??? Ha azt a keveset is leadnád akkor mit csinálnál???? HÁT SEMMIT!!! Azt a keveset… Ez ilyenkor nagyon felidegesít. Persze megesik, hogy valaki nem érti, hogy mennyit és mit dolgozol és hogy működik az a terület amit eddig Te csináltál… de ha nem érti akkor kérdezzen és ne diktáljon, mert ezzel azonnal elveszik az lelkesedés ami addig megvolt.

No persze az ilyen viták után néha van változás, de átmeneti csak. Valószínűleg megint ott tartok az életben, hogy eljutottam egy szintre és nem látom, hogy van-e tovább. Ez szépen lassan felemészti a lelkesedésemet, a privát cégemet és végül minden egybe fog összedőlni… Szerencse, hogy van egy stabil családom és egészségem… A többit viszont lehet, hogy azonnal le kéne zárni és új alapokra helyezni 1 nagy célt kitűzve… Miért?

Mert 1 életem van. Azt az 1 életet a végén nem úgy szeretném lezárni, hogy jó szolgája voltam D-nek és ezért volt mit ennem és hol aludnom, de az életem véget ér 40 évesen, mert addigra lényegében tönkretesz ez a működés és addig sem élveztem ki egy percet sem (képletesen), hanem mindig a munkát a nagy célokat hajtottam… de soha nem volt saját célom. Na ebben kéne nekem most egy nagy lökés. És nem egy coaching vagy valami hasonló iránymutatás, hanem valaki aki elém áll, hogy ez a közös célunk, ezt kell megcsinálni, hogy valami „hasznát” teremtsük az életünknek… Bárki is vagy várlak. 🙂