schmici.com Csak az vesztes aki feladja! Én HARCOS VAGYOK!

Torockó

Egyszerűen nem lehet mást mondani csak, hogy imádom. Itt ülök kinn a teraszon, várom, hogy így a 4. reggelen összejöjjön a kétszeres napkelte látványa. Ez a hely tényleg a nyugalom, csend, béke szigete, persze csak turista szemmel. Sajnos itt is alkalomadtán hallani a politikárólm meg sajnos rossz hírekről, de az emberek minden baj vagy nehézség ellenére mosolyognak és segítenek.
A Székelykő idén is ki lett pipálva és bár csak szépen lassan, de javítjuk a részidőt. Korondot is megjártuk már az elején, hogy tudjuk mennyi költöpénz marad utána. Szerencsére az autóban nem kell aggódni, hogy sok hely maradna. 🙂
Na akkor most pár szóban miért is vagyunk itt…:) Első reggelire már megvolt a kedvenc csirkemell…. Tegnap olyan tarja volt, hogy ilyet se fogok sehol se találni otthon, a gombóclevesből meg önmagában annyi lement, mint máskor egy napi adag ételem…:) Ettünk már micset is volt isteni káposzta is… Sajnos mar csak hármat eszünk és vége az ittlétnek… 🙁 igen itt evésekben számolom az időt. 🙂
Imádom ezt a helyet, az itt élő emberek kedvességét, a vonuló tehteneket, birkákat…. Idénre megint nyílt 1-1 új szuveníros és érzésre, nomeg az elmondottak szerint is egy kicsivel többen vannak idén, ami jó a helyi embereknek és szerencsére nincsenek annyian, hogy elvegyék a hely báját.
Ja szuveníros. A korondi túra során Mucikával megejtettük az első régiség beszerzésünket. Na ez ténylwg olyan érzés volt, mint a History-n a lomizós műsor. Aki nem látta, ne kezdje el nézni, mert nagyon rá lehet kattanni…. Szóval megálltunk az út mellett egy kis régiségesnél és a végén vettünk néhány réz csübriket, meg egy ezüst színű edénykét. Hogy hova jutunk a régiségekkel? Nem tudom. Lehet, hogy egy örök hobbi lesz, lehet, hogy csak egy múló szeszély, de hangulatos volt.
Térerő szerencsére továbbra sincs…:) Itt 2 hét és azt se tudnám mi az az internet!:) Azért ilyenkor mindig izgul kicsit az ember, hogy otthon minden rendben van-e, de csak nem lesz gond. Még van egy napunk a paradicsomban. Kiélvezzük!!!:)