schmici.com Csak az vesztes aki feladja! Én HARCOS VAGYOK!

Bali 1.

Leszállva a repülőről, jól helyezkedtünk, így kb 10 perc alatt kijutottunk vízummal együtt és a fuvarosunk is megvolt. Olyan inget venni kell, mint neki volt.:)
Az úton a szállodában megtapasztaltuk a nemletező, hivatalos közlekedési szabalyokat. Iszonyat sok motoros, de mindenki figyel mindenkire. Káosznak tűnő rend az utakon. A házak szegényesek és mindenhol viskók vannak. Nem is vettem észre, hogy beértünk az elit negyedbe…:) no sebaj. A szálloda szép, hangulatos, a szoba hatalmas, Mucika nem éri át keresztbe az ágyat, így tutira lesz helyem. 🙂 Az ágy mellől irányítható minden villany a szobában. Minden szuper. Gyors pancsolás este 10-kor a medencében ami éjjel-nappal nyitva van. Közbe hallgatjuk a teraszon tartott ausztrál esküvő zenéjét. A srácok kicsit mar túl sokat ittak…:)
Vissza a szobába és kipakolás. Majd igen, igen, igen…. Csótány. Reflex-szerűen pohár, recepció, hangerő. Itt profin tudták már mi a szitu, mi meg nem tudtuk eldönteni, hogy hoztuk vagy kaptuk…:) költözés a lakosztályba, de csak egyestére. Amúgy a lakosztályban kisebb az ágy mint nálunk. Megnyugtattuk magunkat, hogy ez így rendben és ez másnap a reggeli után a magyar idegenvezető meg is nyugtatott, hogy igen…:) Ez ázsia. Megesik, de nem gyakori. Meg nem harapnak. Ekkor csöng Eszter telefonja. A párja írt sms-t, hogy fogtak otthon egy kígyót, ha meg akarja nézni akkor siessen. Ok. Akkor ez ázsia és apez így rendben!:)
Találkoztunk Ketuttal a sofőrünkkel, jó fej, az utak szervezés alatt:) Holnap megyünk az első útra, addig pancsi és éjjel 1-kor forma1 nézés.:)