schmici.com Csak az vesztes aki feladja! Én HARCOS VAGYOK!

Üzleti lehetőség – Email marketing

Ez a levél főleg úgy érdekes, hogy tegnap kiküldtem életem első hírlevelét! 🙂 Az azért jobb volt. 🙂

 

——– Eredeti üzenet ——–
Feladó: „Mr. Jengins J.K.L Hui” <shelleymaskill@talktalk.net>
Dátum:
Címzett:
Tárgy: Nekem van egy jövedelmezo vállalkozás JAVASLAT.

Nekem van egy jövedelmezo vállalkozás JAVASLAT.
Email: jenkinsjklshui@yahoo.com.hk
Értheto, hogy talán egy kicsit nyugtalan, mert nem ismersz, de van egy jövedelmezo vállalkozás javaslatát a közös érdeku megosztani veletek. Megvan a hivatkozást az én keresni valakit, aki megfelel az én javasolt üzleti kapcsolatot.
Én vagyok Mr. Jengins JKL Hui ügyvezeto igazgatója és gazdasági vezérigazgató-Hang Seng Bank Ltd. Van egy kitakart üzleti javaslatot az Ön számára. Én akarom, hogy segítségemre lesz a végrehajtó egy üzleti projekt Hong Kong az Ön országában. Ez magában foglalja az átadás egy nagy halom pénzt. Minden erre vonatkozó ügylet jogszeruen rántás nélkül megteheto. Kérjük, törekednek arra, hogy figyelembe legteljesebb diszkréció érinto valamennyi ügyben ezt a kérdést.
Miután az alapokat már sikeresen át, a fiókba fogjuk részesedése az arány jóvá kell hagynia mind a ketten. Én inkább nem éri meg az én privát e-mail címét (Email:jenkinsjklshui@yahoo.com.hk), és végül azt követoen, hogy én átadják Önnek több információt errol a muveletet.
Kérjük, ha nem érdekli törli az e-mailt, és nem vadásznak rám, mert én vagyok a karrierem elhelyezés és az élet, a családom a tét ebben a vállalkozásban. Bár semmi sem merte semmi szerzett.
A legkorábbi választ erre a levélre fogják értékelni.
Kind Regards,
Mr. Jengins J.K.L Hui