schmici.com Csak az vesztes aki feladja! Én HARCOS VAGYOK!

Évértékelés

Az ember mindig tervez aztán az élet meg végez… Így volt ez 2012-ben is. Sokszor éreztem magam nyeregben aztan jött 1-1 buktató, majd egy idő múlva nem is annyira idegesítettem magam, főleg 2 dolog miatt. Előszöris, mert Mucika mindig támogatott és arra ösztönzött, hogy ne adjam fel és, mert azért jöttek nagyon jó dolgok is amik karpótoltak.

A célokról mindig lehet pozitívan és negatívan ertékelést írni, de en inkább a pesszimista alkat vagyok…
Amit kitűztem magamnak:
1. Úgy szervezni a munkát, hogy legyen pihenés is és, fotózzak is. A pihenésre talán mondhatom azt, hogy próbálkoztam, a fotózasra kevésbé. Alig néhányszor fotóztam komolyan csak 1-2 alaklommal. Pihenés kapcsán próbáltam figyelni, hogy hetente 1-1 nap ne dolgozzak. Ennek főként a privát munka volt a korlátja. Bár a pihenést próbáltam, de gyenge vagyok. Nagyon nehezen kapcsolok ki, bár a privát munkát már inkább már hobbinak próbáltam tekinteni… Az mondom ez kb 40%-os eredmény.
2. passzív jövedelmek. Voltak olyan napok amikor látszott a fény az alagút végén, naponta akár 10e Ft-ot is megkerestem, de mindig jött egy Google módosítás ami betett, így bár van majd 100 oldalam, sőt… A bevételek jelenleg nem fedezik a költségeket. Bár arra is rá kellett jönnöm, hogy ennyi oldalt nem lehet kezelni 1 embernek. Szűkíteni kell vagy kell más is vagy más szoftver. Az év során sokat tanultam. Amiért egy kicsit örülök a passzív jövedelmes témának, hogy végül az év második felében nagyon jó privát szerződéseket kötöttünk, így az elvárásokat hoztuk, csak nem a Google fizette, hanem az ügyfelek. Értékelés 60%
3. 8km futás. Egyszerű a matek. Leghosszabb futásom (20 méteres megállással) kb 6.3 km volt. Ergo az eredmény 75% volt, de sokkal többet is futhattam volna.
4. Boldogság útja. Kifüggesztve az ajtóra és legalább hetente próbáltam elolvasni. Sokszor elolvastam, de az agyam nem egyszerű, van mit folytatni. Kb 75%
5. Mucika 3 pontja. Kényeztetést hagyni szerintem pipa, nem siettetni a dolgokat pipa, láblógatás szerintem max 50%. Hivatalos értékelést majd Mucika ad…:)

Amúgy a passzív jövedelmek kapcsán elég sokat megtettem:
– Megépítettem az 50 db weboldalt
– építettem olyan site-ot ami a tömegekre épül. Hackeléssel persze ezt sem leeht, így volt sikertelen próbálkozás, de napi 400 látogató szerintem már eredmény!
– Megépítettem a 10 db affiliate oldalt
– Építsek egy terméket. Kampó. Ebookot serettem volna írni, de a kudarcok azt sugallták, hogy nem kell észt osztani arról amihez nem értek… Ha célt érek még bepótolnám.
– onlinem munka otthon webldal. Megcsináltam az alapokat, de abbahagytam, mert jött a Google válás, így ugyanaz lett a vége, mint a többinek.

Összefoglalásul… Sokat elértem a privát businessben, de nem feltétlenül azokat a célokat, amiket tényleg terveztem. A bevétel és a nyaraség is jól alakul, de nem azzal a módszerrel amit terveztem. Látva az idei évi szerződéseket és lehetőségeket, úgy gondolom, hogy jó évünk lesz és megvannak a céljaim.

A 2012-es év nem hozta el azt a fajta sikert amit vártam, de nagyon jó dolgok is történtek velem, így nem panaszkodhatok.

Szerencsére a család sem fogyatkozott tavaly, amit már idén sajnos nem mondhatunk el…. Megkaptam első beírásomat az egészségügytől egy kissebb szívritmus kilengés keretében… Figyelni kell.

Köszönöm a 2012-es évet mindekinek kiemelten Mucikának aki végig támogatott és mindenben segített!!!