schmici.com Csak az vesztes aki feladja! Én HARCOS VAGYOK!

Út a boldogsághoz 2.0

Ez a lista mostanában egyre többször a kezembe kerül, főleg, mert próbálok rá figyelni.:)

Nem rég voltam egy tréningen és ott jött egy kis ihhlet, illetve azóta jöbptt egy gondolat amit fontosnak tartok, így kiadoma Bolgoság Útjának 2.0 verzióját:) az új pontok az 5. után.

Hát íme:

1. Olyan miatt ne idegeskedj amire 1 év múlva emlékezni se fogsz, egyszerűen nem éri meg!

2. A lehetőségekből ne legyenek elvárások! Amit még nem fizettek ki az csak egy lehetőség!

3. Csak azt csináld amit megterveztél és ha azt megtetted akkor elégedettnek kell lenned, nem azt nézni, hogy még milyen terveid vannak későbbre.

4. Sose lesz annyi pénzed, mint amire gondolni tudsz, de eddig mindig volt annyi pénzed amiből eddig eljutottál és ez már nagyon jó!

5. Ne akarj befolyásolni olyan dolgokat amire nincs ráhatásod. Ezekkel szimplán együtt kell élni.

6. Ha úgy érzed, hogy teremteni már nem tudsz, akkor legalább ne ellenteremts. Ha pedig ellenteremtesz akkor válts! Csak a teremtés az érték!

7. Minden napban van valami jó, ha más nem, hogy túl vagyunk rajta. Nem kell minden apró sz*rságot tragédiának felfogni, az csak arra jó, hogy ne érezd magad jól!

8. Mindenkinek megvan a maga sebessége és azzal kell haladnia. Nem szabad, hogy számítson, hogy valaki már 5 évvel elötted jár. Ha erre gondolsz akkor csak magadat teszed feszültté!!!! Meg amúgy is Te hány ember előtt jársz sok évvel????? Ugye?

9. A boldogság úgy kezdődik, hogy először nem akarunk „nem boldognak” lenni! 🙂

10. pont még nincs, de majd biztos az is jön:)