schmici.com Csak az vesztes aki feladja! Én HARCOS VAGYOK!

Lezáratlan dolgok 21/30

Igazából egy olyan dolog jutott eszembe amit fontosnak tartanék rendezni, mert úgy gondolom, hogy hosszú távon hibáztam. Volt egy barátnőm, hívjuk Ági2-nek aki emberileg lényegében teljesen olyan volt, mint én. Nagyon sok mindenben azonosan gondolkodtunk és mindent megtett a kapcsolatunkért, viszont én nem tudtam ezt akkor és ott viszonozni neki. Ő már túl volt egy önpusztításon vagy annak épp a levezetése voltam én, de én még csak akkor voltam a közepén egy igen kiadós önpusztításnak.

Ennek az lett a vége, hogy bár minden rendben volt vele és máig nem lehet rá egy szál panaszom se, mégis eldobtam magamtól bármennyire fájt. Egyszerűen akkor csak egyedül akartam lenni és gyötrődni. Persze ő erre ugyanúgy reagált, mint ahogy én reagáltam erre azonos helyzetben korábban. Ekkor már tudtam, hogy tényleg nagyon azonosak vagyunk, viszont nem voltam képes folytatni azt ami köztünk volt. Ezzel megbántottam egy jó időre és még mind a mai napig úgy gondolom, hogy vele valamit meg kellene beszélnem. Nem gondolom, hogy még ma is gyötrődne, de a hozzá hasonló személyekről tudom, hogy egy ilyen helyzetben elkönyvelnek valaminek ami nem vagyok és nem szeretem és bár valószínűleg okot adtam neki, az mégsem volt szándékos.

Talán majd egyszer úgy hozza az élet, hogy lesz alkalmam vele leülni 1-2 órát beszélgetni és tisztázni magamat és tudni, hogy nem ismert félre. Addig pedig marad ez a „mosakodó” bejegyzés.

Aki esetleg még tud olyan dolgot amit le kéne zárnom (azon kívül, hogy a Virág Krisztinek tartozok egy hawaii pizzával), akkor szóljon! 🙂