schmici.com Csak az vesztes aki feladja! Én HARCOS VAGYOK!

Munka 14/30

Igen, ez most egy kicsit vicces, hogy aznap akarok írni a munkáról amikor pont három éve dolgozok a jelenlegi helyemen. Na jó nem vicces talán csak érdekes. Lehet, hogy a hibáimhiz fel kellett volna írni, hogy a humorom is rossz? 🙂
Szóval eddig ez a második komoly munkahelyem. A nyári munkáim helyszínével együtt a harmadik helyem. Szerencsére elmondhatom, hogy főnökeimmel eddig mindig megtaláltam a közös hangot, bár az előző helyemen lehet, hogy ez most nem menne, de ez már nem fog kiderülni.
Szóval szerintem nagyon jó döntéseket hoztam meg a munkahelyeim tekintetében mert mindig sokat tanultam és folyamatosan fejlődök. Mindig megkaptam a lehetőséget bizonyítani és az anyagiak terén is általában elértem amit akartam.
Azt viszont be kell vallanom magamnak, hogy hiába az anyagiak és a juttatások, de valahogy sose azt csináltam amit nagyon szerettem volna. Nem panaszkodhatok, mert érdekes dolgot csinálok, de valahogy ennél sokkal emberközelibbet is el tudnék képzelni. Van pl. Egy jegyiroda ott aho lakok és a tulajon látszik, hogy boldog, mert azt csinálja amit szeretne és nem munka neki amit csinál. Ezt valahogy így tudnám én is elképzelni. Mert ez az ideális. Ez is valahogy ott van egy fejlődési skálán, hogy ha már az ember mindent elért akkor csak azt akarja csinálni amit nagyon szeret is. Ahogy írtam, nem panaszkodok, de azért nem ez az álmom. Valahogy ebben a témában, úgy érzem magam, mint a házassás elötti időkkel kapcsolatban, vagy a vállalkozásom előtt. Nem hiszem el, hogy lehet másként és ezért nem is lépnék tovább. Mit csinálnék? Ez bizony jó kérdés. A fotózás közel áll hozzám, de nem foglalkozok vele sajnos. A keresőoptimalizálás lenne nagyon jó, de amolyan tanácsadó jelleggel. Talán az onlinemunkaotthon.hu az ami megozza nekem ezt az „imsertséget” és alakít kis egy alapot amire lehet építeni? Nem tudom, de azt tudom, hogy amikor emberek szemét lehet rávilágítani dolgokra és attól nekik könnyebb lesz hosszú távon azt szeretelm. Csak sok ember enegriavámpír. Az peidg ki nem állhatom. Sokszor gondolkodtam külföldi lehetőségekben is, de ma már ez nem cél annyira. Most már tudom, hogy itthonról is meg lehet találni amit csinálni akarok, de ez még csak álom. Lehet, hogy ezen dolgozni kéne a következő 10 évben?
Amúgy talán csak azért nem vagyok elégedett a mostani dologgal, mert már eltelt 3 év amikor általában az ember váltani szokott és most valami újra vágyok, nem váltásra, de kevesebb stresszre és több szervezésre… Majd hozza az élet. Mindenesetre tudom, hogy a jegyirodás emberem, példakép lesz ilyen szempontból.