schmici.com Csak az vesztes aki feladja! Én HARCOS VAGYOK!

Évértékelő

Lassan itt az év vége és ideje elgondolkodni azon, hogy mit is ért el idén az ember. Ez teljesen jó gondolat, mert ugye már korábban is azon jártattam az agyam, hogy értékelni kell az eredményeimet. Na ma ránéztem a google analytics statisztikáimra és azt láttam, hogy már volt olyan, hogy 1 nap 30-an is látták a blogomat. Ez nem is rossz ahhoz képest, hogy csak a  magam baromságait akartam ide leírni 🙂 Viszont nagyon jó, hogy visszanézhetem, hogy éppen mikor, mi volt velem, mint egy napló amit szeretek vezetni. Mindenesetre a lelkesítést köszönöm. Nagyon köszönöm:

– Az olvasóimnak. Tudom, hogy csak 30-an vagytok összesen (bár ezt sem értem, hogy hogyan, mert ennél kevesebben tudnak róla), de azért jó, hogy néha összebeszéltek és mindenki egyszerre nézi meg az oldalt!

– A google-nak. Régóta tanulom hogy működik és jó látni, hogy „ennyire” szem előtt vagyok 🙂

– A wordpress-nek, mert ez egy igazán frankó rendszer 🙂

Anyunak-apunak, Mucikának, bátyáméknak, a hülyeségek ihhletőinek. 🙂

Ami igazán hihetetlen az egész statisztikában, hogy kezdek rájönni, hogy tényleg minden gondolatról érdemes írni, mert tényleg mindenre rákeresnek az emberek, sőt mitöbb még rá is kattintanak! Így lehettem első a következő felemelő témára:

10592 – ugyanmár… Ki keres erre és miért??? 10 nap alatt 23 látogató???

– last christmas i gave you mahart – Na jó ezt értem… ezen én is sokat röhögtem 🙂

– mit szeretnék csinálni – Csak, hogy legyen egy komoly gondolat is.

Szóval ezek szuper dolgok. Nem is gondoltam volna, hogy ennyire jó lesz az oldal. Jövőre cél a napi 100 látogató, bár ha így folytatom akkor az lazán meglesz!

Szóval köszi mindenkinek!:)