schmici.com Csak az vesztes aki feladja! Én HARCOS VAGYOK!

GyurisC

Nem sok olyan ember van akivel bármikor le tudok ülni beszélni olyan dolgokról ami előrébb visz engem az internet világában és minden beszélgetés után úgy állok fel az asztaltól (vagy teszem le a telefont), hogy tudom megint tanultam valamit és a jövőben jobban fogom végezni a dolgom.

GyurisC volt az aki megmagyarázta nekem, hogy 10 perc futás az olyan kevés, hogy arra már nem lehet nemet mondani… Vagy ő volt az aki megmutatta Maneesh szamaras videóját és segített nekem sok olyan esetben amikor egyedül nem mertem volna lépni.

Sokat tanultam tőle az évek során, de a legfontosabb az volt, hogy semmi miatt nem szabad idegeskedni, mert minden dolog múlandó, így a probléma is, azaz „Minek basszam fel magamat?”. Na azért néha ő is ideges… 🙂

A legjobb, hogy az ő blogja volt az inspiráló oldal ami után elkezdtem saját blogomat vezetni és mára adott nekem egy hobbit… mert ha még hobbit keresek akkor is ez az oldal már a hobbim lett.

Szóval mégegyszer kurvajó volt Veled dolgozni és köszi a hosszú évek segítségét K! Remélem még fogunk újra együtt dolgozni az életben! 🙂

Ja és ne feledjük, hogy ha ő bulizik akkor „Nincs holnap!” csak „Every Day I’m Schufflin” !!! 🙂