schmici.com Csak az vesztes aki feladja! Én HARCOS VAGYOK!

Segítség másoknak

Úgy gondolom magamról, hogy akinek tudok és van lehetőségem annak szoktam segíteni az életben. Van egy kedves volt kollégám G aki mozgássérült és esetlegesen részben fogyatékos embereknek segít tábort szervezni. Ez a tábor nem arról szól, hogy valaki befizeti a gyerekét vagy a rokonát, hanem egyházi tábor ami lényegében ingyenes és a „segítők” szervezik az egészet, valamilyen támogatás alapján. Mindenki nagyon lelkesen dolgozik és olyan érzése van az embernek, hogy ez valamilyen földön túli segítő szervezet akik ingyen élnek és minden elérhető számukra.

Sajnos ez nem így van. Az egészet a segítők tartják fenn. Én csak sofőrként segítettem be a betegek fuvarozásában, de már ebből is láttam, hogy ez egy hihetetlen nehéz munka. Mégis miután eltelt az 1 hét és a mozgássérültek elhagyták a tábort akkor az összes segítő megfáradva ám, de mosolygó szemmel tekintett a távozókra és örült, hogy tudott nekik segíteni. Tényleg létezik ilyen? Igen, létezik. Szerencsére vannak még jó emberek és segítenek másokon.

Ahogy mondtam nekem csak annyi volt a dolgom, hogy fuvarozzam az embereket, de ez is nagyon megrázó volt. Áldom az eget, hogy nem kerültem ilyen helyzetbe és nem szorulok mások segítségére (jelenleg). Köszönet a segítőknek és különösen G-nek a főszervezőnek!