schmici.com Csak az vesztes aki feladja! Én HARCOS VAGYOK!

Tényleg valóra válnak az álmok?

Néha az ember találkozik olyan dolgokkal az életben amelyek fellelkesítik. Ez olyan pl. mint amikor az ember életében először vesz lottót és azt gondolja, hogy ez a világ legegyszerűbb játék vagy mondjuk az érettségi után amikor az ember már úgy érzi, hogy milliomos és mindent elért ami szükséges, pedig még csak akkor ment oda a hegy lábához amire fel kell mászni.

Most én is valami hasonló helyzetben vagyok. Látok olyan lehetőségeket amelyek jól megalapozhatják az életemet, de nem vagyok benne biztos, hogy ezek a lehetőségek tényleg valóra válnak vagy sem. Ez most épp az álomvilág korszaka. Ilyenkor mindig azt keresi az ember, hogy mi lehet a probléma? Mi lesz majd az az ok amiért egyszer csak nem fog működni a dolog. Jelenleg persze én se látok ilyet, pedig lehet, hogy van. Próbálom keresni a fogódzót, de hiszek valamiben amit meg akarok valósítani, mert látom, hogy ez a valami már másoknak működött. Ez most az az álom ami remélem valóra válik.

Mennyi idő kell ahhoz, hogy egy álom bedőljön vagy tényleg valóság legyen? Az én esetemben remélem, hogy a valóság lesz a vége, de fontos, hogy most nagyon izgatott vagyok a lehetőség miatt. 🙂