schmici.com Csak az vesztes aki feladja! Én HARCOS VAGYOK!

Az ébredő erő

Nem ez most nem az… bárki aki ismer azt gondolná, hogy na a gyerek megnézte a STAR WARS-t és milyen boldog stb… de nem. Tegnap egy Szabó Péter előadáson voltam és olyan hatással volt rám, mint még eddig SEMMI, SOHA. Felébredt bennem valami…

Először is köszönetet szeretnék mondani a drága Jukkának, mert Ő az aki odalökött engem és köszönöm drága Mucikának is, mert ő meg már sokszor volt velem ilyen támogató Velem! Nagyon hálás vagyok nekik és nem gondoltam, hogy lesz életemben ilyen nap, mint a tegnapi! No persze, ha hála, akkor örök hála és köszönet Szabó Péternek, a tegnapi napért!

Olyan egyszerűen érhető, befogadható módszerrel adta elő a Péter a mondandóját, hogy el se tudom ezt mondani. Tényleg bebizonyította, hogy aki akar azzal jó dolgok fognak történni. Nem volt benne semmi humbug vagy álszent dolog, hanem igazi volt.

Most, hogy már másnap van újra kezdek visszaesni a földre, de minden pillanatommal azon vagyok, hogy fennmaradjak és lebegjek, mert ez a lebegés fog előre vinni és tényleg a céljaim felé tolni! Imádom ezt az érzést!

Olyan dolgok kapcsán világosítottak fel tegnap amire eddig nem is gondoltam, milyen egyszerű lehet jobban élni, boldogabbnak lenni, több pénzt keresni. Igen, mert innentől nem kérdés a pénz is a boldogságom része lesz, nem mintha éheznék, de a pénzzel bánáson is változtatni kell.

Amiket most megfogadok és célnak tűzök ki, azok nem újévi fogadalmak, nem a sablonos, leszokok a cigiről… Azok már 2015-re is érvényesek lesznek. Ezáltal pedig már most beépülnek az életembe, mert nincs is egyszerűbb, mint a szabadság alatt változtatni, utána pedig mire újra dolgozik az ember már nem tud visszazökkenni a régi dolgokhoz! Egyszerűen innen nem engedem magamat, hogy visszaforduljak, mert ha ezáltal nem változok, akkor semmi által nem fogok sajnos. Csak egy út van ELŐRE!

Hálás vagyok, hogy a tegnapi napot megélhettem és, hogy ma vannak céljaim, melyek az egy nagy cél felé vezetnek!