schmici.com Csak az vesztes aki feladja! Én HARCOS VAGYOK!

Bakancslista a B oldal előtt

A héten megfogalmazódott bennem, hogy kéne valamiféle bakancslista mielőtt még 33 éves leszek, nem azért mert ez akkora k nagy dolog, de azért mégiscsak összeszedni magam, mert vannak dolgok amiket fontosnak tartok, de nem teszek értük semmit. Ergo változtassunk egy kicsit! 🙂

Szóval 5 cél:

1. Van 1 könyv ami nagyon sokat jelentett nekem. Arra gondoltam, hogy ezt el kéne olvasnom újra… Na ez azért fontos, mert nagyon keveset olvasok… és akkor most még finoman fogalmaztam. De valahogy ennek a könyvnek a mondanivalója sokszor eszembe jut. Csinálom a munkámat, a privát cégemet, hajtom az életet és lehet, hogy én is úgy vagyok mint az Alkimista… Felesleges rohanni annyira, mert már ott van amit keresek, csak nem néztem eléggé körbe. Szóval ez fontos.

2. 100 nap antialkoholizmus. Nem gondolom, hogy alkoholista lennék vagy hogy sokat innék. Év elején mindig van egy kis pihenés. Arra gondoltam, hogy a következő év elejit egy kicsit komolyabbra veszem. Szóval 100 nap alkohol nélkül. Ez alól kivétel csak a saját gyerekem vagy más barátom gyerekének tejfakasztója lehet. Aznap este szabad az ivás!

3. 1 havi fizetés elszórása. Ha megvan a ház és nincs komoly, sürgős tartozásunk, akkor szeretnék 1 hónapot úgy, hogy nem gondolkodok rajta, hogy mennyit kell spórolni meg hasonlók, hanem 1 hónapban elköltöm a pénzem. Annak a hónapnak minden pozitív eredményét fel fogom élni! 🙂 Remélem lesz ilyen hónap!

4. 1 hónap szabadság a privát üzletből. Nem tudom miért, de eddig sose vettem ki szabadságot a privát cégből. Valahogy mindig az új gondolatot kerestem, meg az új lehetőséget. Na idén nyáron, augusztusban szabadságon leszek. A szabadság fogalma ez esetben, hogy ha keresnek akkor válaszolok, amit muszáj (pl. kötelező számlázás) megcsinálom, de semmi többet! Szóval off meló amennyire csak lehet. 🙂

5. Az utolsó csak röviden. 10 km futás a vivicitta-n.

Lássuk milyen lesz a következő 365 nap! 🙂