schmici.com Csak az vesztes aki feladja! Én HARCOS VAGYOK!

In memorian Benjike

2013.01.12-én elment Benjike. Imádnivaló kutyusunk 19 évet élt meg és bár az utolsó években már érezhetően nyugdíjas éveit élte… 10 dolog Benjikéről:
– A szomszéd Béláéktól kaptuk meg, mert ők egy kuka tetején találták egy kirándulás során. Akkor még nekik is megvolt Lord kutya.
– Még kiskorában sokszor kiszökött a kerítésen valószínűleg Béláék is, így találták meg….:) Egyszer mikor nyaralni mentünk vagy valahova hétvégén akkor még a ligetig is elfutott utánunk. Nagyon kötődött hozzánk
– Éjjel sokszor ugatott, így Ani néni néha szénnnel dobálta éjjel, hogy ne ugasson. Az egyetlen gond az volt, hogy nem szénnel fűtöttünk.:)
– Kiskorában is már el volt kényeztetve a kajálással és a knnyeret csak úgy ette meg, ha apró darabokra csipketted és eggyesével dobáltad neki. Ha felkockáztad és beleraktad a táljába akkor az veszett fejsze nyele volt…:)
– Sokszor volt kiskorában a konyhában és néha az útját akartuk állni a lábunkkal, ekkor szokott rá hogy átugrotta azt és néha fennakadt, mert közben felemeltük a lábunk. Ebből lett az, hogy ha tudott akkor ráugrott az ember keresztbetett lábára és azon himbálózott… Imádta rázatni a seggét
– Foci… Olyan magasra ugrott a labdáért, hogy talán fel se tudtam volna emelni a kezem addig. Imádott focizni, próbáltunk ra figyelni, hogy foglalkozzunk is vele
– Pacsi. Talán ezt az egy dolgot tudtuk neki szándékkal megtanítani. Egy idő után ha a kezünket látta akkor egyből pacsit adott.
– Fürdés. Imádta… Nagyon ki nem állhattaa, sokszor még remegett is, ha fürdni kellett.
– Szőlő metszésben is segített. Egyszer több tőke szőlőt rágott el tőben… Aztán inkabb hagytuk a szőlő témát:)
– Végül pedig séta és Makk hetes. Sétálni nem nagyon lehetett vele, mert mindog rohant és a pórázzal zihált. Amikor néha állatorvoshoz kellett menni akkor is mindig felment a Makk hetes lépcsőjén, mert bár ritkán kellett menni az állatorvos felé, de akkor is fosott tőle.

Imádtuk! Nyugodjék békében.